Coronaproof vakantiehuis in Spanje

Een Coronaproof vakantiehuis met veel eigen ruimte en privacy is in deze gekke tijd met Corona ideaal. Onze vakantiehuizen zijn lekker ruim en groot. In de grote tuin zijn genoeg zitjes zonder schermen of plexiglas ramen om lekker te genieten van de natuur. Helaas kunnen wij, net als alle anderen niet garanderen dat we Coronaproof zijn. Wat wij wél kunnen garanderen is dat wij er alles aan doen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden.

Wel of niet je vakantie al boeken?

Snak je ook weer zo naar ‘lekker op vakantie gaan naar het buitenland’? Dat voelt toch heel anders dan zo’n vakantie in eigen land. Waar iedereen je eigen taal spreekt, waar elke supermarkt dezelfde indeling heeft en waar het weer soms niet meewerkt. De vraag of we deze zomer met vakantie kunnen, blijft onbeantwoord.

Maar… stel nu dat het wél kan. Dan wil je toch niet meemaken dat alle vluchten weg zijn, alle leuke accommodaties zijn volgeboekt en dat je dan als nog in Tuinesië eindigt?

Wij begrijpen jouw dilemma, is het slim om je vakantie nu te boeken of niet? Mocht je onverwachts vanwege Corona niet kunnen reizen dan kun je je accommodatie datum wijzigen in een andere aankomstdatum en blijft je geld staan.

Zou dat niet heerlijk zijn dat je nu al kunt uitkijken naar een heerlijke vakantie in de zon, in een andere omgeving, waar je mensen Spaans hoort praten op het terrasje waar je een sangria drinkt en waar je er echt even helemaal uit bent en weer energie bijtankt?

 Wij kijken er naar uit om jou te ontvangen bij ons heerlijke plekje op de berg. We snappen dat je misschien wat vragen hebt met betrekking tot maatregelen tegen Corona. Dit zijn onze Coronaproof maatregelen die wij nemen;

Handgel

Bij de parkeerplaats, naast het welkomstbord staat een fles met handgel om je handen te wassen.

Check in

Mocht je een contactloze check in willen, dan kunnen wij de sleutel in de deur doen en geven we je via WhatsApp wat instructies over het huis.

Gemeenschappelijk terras en barbecue

Elk huis heeft een groot privé terras of balkon met zithoek. Daarnaast hebben wij een groot gemeenschappelijk terras waar ook de barbecue staat. Alle zitjes staan twee meter van elkaar.

Indien je de barbecue wilt gebruiken, kun je dat ons van te voren laten weten. Wij zorgen dat de plek schoon is en voor je gereserveerd is. Je hebt er lekker de ruimte om te barbecuen en om te genieten van je maaltijd.

Nadien zullen wij de plek weer schoonmaken.

Zwembad

Ons gemeenschappelijke zwembad is open, maar daarbij hebben we wel jouw hulp nodig om de twee meter social distancing te garanderen.

De ligbedden zijn in groepjes verdeeld met een tussenruimte van twee meter. Voor gebruik kun je de bedden schoon maken. Papier en desinfecteer middel zijn aanwezig bij het zwembad.

Wij vragen je om het zwembad maximaal 15 minuten te gebruiken, zodat gasten van een ander huisje het zwembad daarna ook voor 15 minuten kunnen gebruiken. Als iedereen zich aan deze regel houdt, hoeven wij geen reserveringssysteem voor het zwembad op te zetten en kan iedereen een verfrissende duik nemen.

Uiteraard geldt, dat als er geen andere gasten bij het zwembad zijn, je het zwembad langer kunt gebruiken.

Schoonmaak

Zoals altijd maken wij voordat je incheckt het huis schoon. De handdoeken, badmat, douchegordijn, bed-en keukenlinnen worden op een hoge temperatuur gewassen. Naast stofzuigen en dweilen gebruiken wij desinfecteermiddel om het huis te reinigen.

BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

Vanaf 2 nachten