E-Book

Tips voor een vakantie in Andalusië

De omgeving van Finca las Nuevas staat bol van de bezienswaardigheden, mooie plekjes en leuke dagtrips. De directe omgeving van onze vakantiehuizen leent zich bij uitstek voor het maken van wandelingen en fietstochten. In het binnenland kun je de typische witte Andalusische bergdorpjes bekijken, waarvan Álora de dichtsbijzijnde is en nog een authentieke sfeer uitademt.

Málaga stad is een heerlijke stad om doorheen te slenteren en de Spaanse cultuur op te snuiven. En binnen veertig minuten ben je met de auto aan zee, waar je vast een strand kunt vinden dat bij je past. Wat is er te doen in Málaga? Voor sommigen begint de voorpret van een vakantie al bij het uitpluizen wat er allemaal op de komende vakantiebestemming te doen is. Je maakt misschien wel een planning met welke plaatsen of bezienswaardigheden je wilt gaan bekijken of waar je een mooie wandeling kunt maken. Maar anderen komen zonder plan en willen gewoon kijken waar ze zin in hebben en beslissen ter plekke en per dag wat ze gaan doen.

Wij vinden het leuk om onze ervaringen met jullie te delen. Wij hebben jarenlang zelf onze vakanties gepland en met een opleiding in toerisme en een werkverleden bij de VVV kunnen we het niet laten om toeristische tips te geven. Hieronder vind je ebooks vol informatie en tips.

Ebook Restaurants

Ebook Walking trails