Leuke activiteiten met kinderen in Andalusië

Leuke activiteiten met kinderen in Andalusië zijn niet moeilijk te vinden. De omgeving van Finca Las Nuevas staat er bol van. Aan de Costa del Sol vind je de grotere attracties, maar ook in het binnenland zijn leuke dingen voor kinderen te vinden.

Hieronder geven we een paar voorbeelden. Maar er is veel meer te doen. Zoals karting, dolfinarium, musea, dierenpark, vlindertuin, waterpark.

Wandelen door een rivier

Deze geweldige wandeling bij Barranco Blanco is ideaal voor warme dagen. Via een smal pad loop je stroomopwaarts, maar al snel loop je in het verfrissende koude water om uiteindelijk bij een natuurlijk gevormd meertje te komen, waar je lekker kunt zwemmen. Vergeet je picknick niet mee te nemen!

Zwemmen in een prachtig meer

Lekker spetteren en spatteren in de turquoise groene stuwmeren van Ardales. Hoe gaaf is het om met z’n allen op een waterfiets met glijbaan het meer op te gaan en dan midden op het meer lekker te dobberen en te spelen. Wil je wat stoerders dan is een kano huren erg leuk. In de zomermaanden ligt er ook een opblaasbaar parcours in het water wat zeker ook in trek is bij de groten.

Klimmen door de bomen

Super leuk is het klimmen op hoogte tussen de bomen in Marbella. Er zijn verschillende parcours van makkelijk tot moeilijk. Je zit veilig in een tuigje wanneer je van boom tot boom loopt over touwen of via een tokkelbaan.

Wolvenpark

In de buurt van Antequera kun je in het Lobo park zoals een wolf in het spaans heet, wolven in hun natuurlijke habitat bekijken. Er zijn enthousiaste verzorgers die je graag meer vertellen over de wolven en tijdens volle maan zijn er speciale avondrondleidingen. Nu maar hopen dat ze geen weerwolven worden!

skydiven

Voor de avonturiers is de skydive simulator een aanrader. Super gaaf om eens als een vogel in de lucht te zweven zonder dat je hiervoor uit een vliegtuig hoeft te springen. Je hoeft geen ervaring te hebben.

Slecht weer

Het komt niet vaak voor, maar mocht het slecht weer zijn, kijk dan hier voor binnen activiteiten met kinderen

BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

Vanaf 2 nachten