Onze ruime vakantiehuizen in de natuur van Andalusië

 Vakantiehuizen met rust en ruimte

Vanaf de luchthaven laat je na twintig minuten rijden, de gemoedelijke maar bruisende stad Málaga achter je. De snelweg verandert in een kronkelende weg de berg op. Eerst heb je nog prachtige uitzichten op de Middellandse zee, dan nemen de bergen de vergezichten over. De weg verandert in een breed zandpad en op meer dan vijfhonderd meter hoogte kijk je uit over de lappendeken van het Andalusische binnenland, met witte dorpjes die haleverwege de bergwand lijken geplakt, olijf-en amandelbomen en in de verte het karstgebergte El Torcal.

Als je uitstapt bij Finca Las Nuevas hoor je vogels fluiten, krekels tjirpen of even een momentje absolute stilte. Er heerst een serene rust waar menigeen naar snakt komend uit een hectisch leven. De oude era, net naast het oprijdpad herinnert aan de tijd dat er in dit gebied graan werd verbouwd. De era is een ronde plaats waar in vroegere tijden het graan werd gedroogd. Tegenwoordig zijn de heuvels rondom Finca Las Nuevas begroeid met amandel- en olijfbomen.

De vakantiehuizen

De Finca is een honderd jaar oude boerderij met een typische Andalusische uitstraling; dikke muren en kleine raampjes. In het grote huis zijn vier accommodaties gemaakt met behoud van de oude elementen en de Spaanse sfeer. Elk huis heeft zijn eigen terras of balkon. In de tuin staat nog een romantische huisje.

Het grote gemeenschappelijke terras met barbecue geeft prachtige uitzichten over de bergen van de Sierra de las Nieves. Door de tuin naar beneden lopend lonkt het zwembad met ligbedden en de hot tub. Het uitzicht, met de ondergaande zon die de lucht in tig tinten oranje heeft gekleurd, is adembenemend. ‘s Avonds fonkelen duizenden sterren aan de hemel op deze plek waar het nog echt donker wordt.

Relax, Refresh, Enjoy!

Casa Sofia

Casa Sofia is een romantische studio voor twee personen. Dit tinyhouse in de omgebouwde hooischuur staat naast de grote boerderij. Vanaf het balkon kijk je prachtig uit over de heuvels met amandel-en olijfbomen.

Casa Carmen

Casa Carmen is een heerlijk groot huis voor maximaal vijf personen en een baby. Het huis bevindt zich aan de voorkant van de oude boerderij en heeft vrij uitzicht over de tuin en de bergen. Dit is een ideaal huis als je de ruimte wilt hebben en als je ’s avonds de zon onder wilt zien gaan.

Casa Josefa

Casa Josefa bevindt zich aan de achterzijde van de finca. Dit gezellig ingerichte huis is voor maximaal vier personen, maar ook gezellig als je met z’n tweetjes. Het voordeel van dit huis is dat je zowel schaduw als zon hebt. Er zijn een groot terras, een balkon en een klein terrasje in de tuin.

Casa Maria

Dit ruime appartement is op de begane grond in de grote boerderij. Er is een aparte slaapkamer en een grote woonkeuken met fijne zithoek. De hangbank nodigt uit om lekker te relaxen en naar de zonsondergang te kijken. Vanuit dit huis loop je zo het gemeenschappelijke terras op en kun je genieten van het uitzicht.

Casa Maria Arriba

Casa Maria Arriba is een appartement voor twee tot vier personen op de eerste verdieping. Het is kleiner dan Casa Josefa. Maar je hebt hier veel privacy en een geweldig uitzicht vanaf het zeer grote zonnige balkon.

BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN