.

Je leest het goed, wij geven een 7-daags verblijf in Casa Maria weg! Waarom? Gewoon, omdat het kan! Omdat we allemaal wel toe zijn aan wat positiviteit.

Hoe leuk zou het zijn dat je dit wint en dat je kunt uitkijken naar een heerlijke vakantie in Andalusië? Waar je lekker kunt luieren op een ligbedje bij het zwembad, waar je kunt genieten van het drukke geklets van de Spanjaarden naast je op het terrasje, terwijl je nog een slokje van je sangria neemt. Of waar je heerlijke wandelingen kunt maken in de prachtige natuur rondom Finca Las Nuevas.

Casa Maria is een heerlijk ruim appartement voor twee personen in de meer dan honderd jaar oude boerderij Finca Las Nuevas. Het is gelegen in de heuvels van het witte bergdorpje Álora, veertig minuten rijden van Málaga.

Naast Casa Maria hebben wij nog vier vakantiehuizen die allen voorzien zijn van alle gemakken. Je hebt een eigen terras en ook in de tuin en op het land zijn verschillende zitjes. Er is een gezamenlijk zwembad met geweldig uitzicht en voor de wintermaanden is er een hout gestookte hot tub.

Hoe doe je mee?

Zie je jezelf hier al zitten? Doe dan snel mee met de wedstrijd. Het enige dat je hoeft te doen is op de knop hieronder te drukken om je in te schrijven!

Wees snel, we trekken op woensdag 10 februari de winnaar!

Onze vakantiehuizen

BESCHIKBAARHEID EN PRIJZEN

Vanaf 2 nachten