Our holiday homes for small-scale stays in Andalusia

 

 

Ons verhaal in de media

Wij zijn echt superblij met ons huis op het bergje. Maar het blijft altijd een klus om anderen ons mooie plekje te laten vinden. Daarom gaan wij graag samenwerkingen aan en af en toe hebben wij het geluk dat wij ons verhaal mogen vertellen aan een (online) magazine. Hieronder kun je zien en lezen waar je ons hebt kunnen tegenkomen.

Koffers gepakt

24 april 2024

Stefanie van Wijk (1993) werkt als journalist en communicatiespecialist en heeft in twee jaar lang 137 Nederlanders geïnterviewd die hun koffers hebben gepakt en naar het buitenland zijn vertrokken. Deze interviews zijn te horen op de podcast Koffers gepakt.

Pascalle was de allerlaatste die ze voor deze serie geïnterviewd heeft. Pascalle vertelt over onze tijd in Brunei en hoe we in Spanje verzeild zijn geraakt en hoe het leven ons hier bevalt. Luister hier naar de podcast.

Koffers gepakt podcast

Vriendin

2 April 2024
Je verhaal past precies bij wat ik zoek, dus word je één van de vier vrouwen in onze serie! Dat bericht kreeg Pascalle. Het gaat om het volgende;

Het is voor een leuke serie in tijdschrift Vriendin, met als onderwerp: ‘Ervaring? Nul!’ Vier vrouwen vertellen hoe ze zonder enige ervaring zijn begonnen met iets groots.

Vriendin

100% NL

Maart 2024

Het online magazine 100% NL heeft een rubriek Nederlanders in het buitenland. Hierin vertellen Nederlanders over hun leven in het buitenland, waarom ze zijn weggegaan, wat ze zijn gaan doen, welke typische Nederlandse dingen ze missen en nog veel meer. Het interview is hier te lezen.

100% NL

Margriet

6-12 juli 2023

Zomerliefde voor altijd, dat was het thema van de Margriet. Ze zochten vrouwen die dit konden zeggen. Robert en Pascalle hebben elkaar tijdens een lange reis ontmoet in Indonesië. Wil je weten hoe dat toen is gegaan, lees dan het artikel hier.

Margriet

Genieten in Andalusië

8 november 2022

Annelies en Erik hadden een paar nachten bij ons geboekt en ze vroegen ons of ze ons mochten interviewen voor de rubriek ‘In gesprek met…’ voor hun website Genieteninandalusië.nl. Op deze website geven ze informatie over Andalusië voor iedereen die er wil wonen, werken, studeren of op vakantie wilt gaan. Hier kun je het interview lezen.

Genieten in Andalusië

30PlusKids

25 maart 2021

De website 30PlusKids richt zich op vakanties voor gezinnen met kinderen. Wij zijn geïnterviewd over de vakantiemogelijkheden voor deze doelgroep in Andalusië en ook werd ons gevraagd hoe het is om met een gezin in Andalusië te wonen. Lees hier het interview.

100% NL

Espanje magazine

april-juni 2020

Het magazine schrijft over mooie plekjes in Spanje, de cultuur, natuur en typische gerechten. In een rubriek over ‘10x B&B’s in Andalusië hebben ze Finca Las Nuevas genoemd en later ook nog eens bij ‘8x de leukste B&B’s in Zuid-Spanje.

Espanje magazine

Nu.nl

10 februari 2020

De nieuws website Nu.nl heeft een rubriek over ondernemen. Pascalle vertelt hierin over onze stap naar Spanje en het beginnen van Finca Las Nuevas. Het interview kun je hier lezen.

Nu.nl

Global Dutchies

2019 – heden

Global Dutchies, is een wereldwijde netwerk van Nederlandstalige vrouwen die kleinschalige vakantieverblijven verhuren. Het leuke van Global Dutchies is dat je rechtstreeks bij de accommodatie kunt boeken en ook kun je lid worden van Global Dutchies. Hiermee sponsor je twee goede doelen die geleid worden door twee Nederlandse vrouwen.

In januari 2024 heeft Pascalle met Global Dutchies op de Vakantiebeurs in Utrecht gestaan.

Vakantiebeurs in Utrecht

Influencer Viora.nl

14 juli 2018

Op uitnodiging van Natuurhuisje, kwam Viora bij ons in Casa Sofia vakantie vieren. In ruil daarvoor heeft zij enkele posts over Finca Las Nuevas gemaakt.

viora.nl

Eliza Was Here

2018- heden

Onze vakantiehuizen zijn ook via Eliza Was Here te huur. Zij richten zich op gasten die op een rustgevende locatie willen zitten, vaak iets verder weg van de gebaande wegen.

Dat wij goed passen bij Eliza Was Here, blijkt wel uit het feit dat de foto’s van ons bergje vaak gebruikt worden in de promotie van Eliza Was Here. Regelmatig komt ons zwembad voorbij in een reclame op tv of in een magazine. Finca Las Nuevas was zelfs al even te zien in de bushokjes in Denemarken.

Eliza Was Here

Check onze beschikbaarheid

Eliza was here advertentie
Finca Las Nuevas promo
Genieten in Andalusië Finca Las Nuevas
Natuurhuisje Finca Las Nuevas
Eliza Was Here Facebook
Vriendin
Logo Finca Las Nuevas
Finca Las Nuevas pool
Bestemming Andalusië
Welcome at Finca las Nuevas
margriet
Espanje

CSS is here: