E-Books

E-books met tips voor een vakantie in Andalusië

In de ebooks die je hieronder kunt aanvragen, geven we tips voor een vakantie in Andalusië. De omgeving van Finca las Nuevas staat bol van de bezienswaardigheden, mooie plekjes en leuke dagtrips. De directe omgeving van onze vakantiehuizen leent zich bij uitstek voor het maken van wandelingen en fietstochten. In het binnenland kun je de typische witte Andalusische bergdorpjes bekijken, waarvan Álora en Cártama de dichtsbijzijnde zijn en nog een authentieke sfeer uitademt.

Málaga stad is een heerlijke stad om doorheen te slenteren en de Spaanse cultuur op te snuiven. En binnen veertig minuten ben je met de auto aan zee, waar je vast een strand kunt vinden dat bij je past. Kortom er is genoeg te beleven in de omgeving van de vakantiehuizen van Finca Las Nuevas.

Voor sommigen begint de voorpret van een vakantie al bij het uitpluizen wat er allemaal op de komende vakantiebestemming te doen is. Je maakt misschien wel een planning met welke plaatsen of bezienswaardigheden je wilt gaan bekijken. Of waar je een mooie wandeling kunt maken. Maar anderen komen zonder plan in Andalusië en willen gewoon kijken waar ze zin in hebben. Zij beslissen ter plekke en per dag wat ze gaan doen.

Mocht je hulp willen, wij vinden het leuk om onze ervaringen met jullie te delen. Wij hebben jarenlang zelf onze vakanties gepland en met een opleiding in toerisme en een werkverleden bij de VVV kunnen we het niet laten om toeristische tips te geven. Wij hebben al een aantal ebooks gemaakt en er zullen zeker nog andere ebooks bijkomen.

 

Vraag nu de GRATIS digitale boeken aan, vol tips voor een geslaagde vakantie in de omgeving van Málaga!

Je krijgt de ebooks als cadeautje bij je aanmelding voor onze inspiratie mails die we maximaal 24 keer per jaar versturen. Je email adres wordt alleen hiervoor gebruikt en mocht je geen tips meer willen ontvangen, dan kun je je altijd weer afmelden.