Ebooks met tips voor een leuke vakantie in Andalusië

Ebooks met tips voor een vakantie in Andalusië die precies voor jouw vakantielocatie zijn gemaakt. Dat is handig, toch. In de ebooks die je hieronder kunt aanvragen, geven we je tips voor een vakantie in Andalusië.

 

 

De omgeving van Finca las Nuevas staat bol van de bezienswaardigheden, mooie plekjes en leuke dagtrips. De directe omgeving van onze vakantiehuizen leent zich bij uitstek voor het maken van wandelingen en fietstochten.

In het binnenland kun je de typische witte Andalusische bergdorpjes bekijken, waarvan Álora en Cártama de dichtsbijzijnde zijn en nog een authentieke sfeer uitademen.

Málaga stad is een heerlijke stad om doorheen te slenteren en de Spaanse cultuur op te snuiven.

En binnen veertig minuten ben je met de auto aan zee, waar je vast een strand kunt vinden dat bij je past. Kortom er is genoeg te beleven in de omgeving van de vakantiehuizen van Finca Las Nuevas.

Ebooks met tips voor een vakantie in Andalusië; special voor onze gasten

Voor sommigen begint de voorpret van een vakantie al bij het uitpluizen wat er allemaal op de komende vakantiebestemming te doen is.

Je maakt misschien wel een planning met welke plaatsen of bezienswaardigheden je wilt gaan bekijken. Of waar je een mooie wandeling kunt maken.

Maar anderen komen zonder plan in Andalusië en willen gewoon kijken waar ze zin in hebben. Zij beslissen ter plekke en per dag wat ze gaan doen.

ebook met tips

Mocht je hulp willen, wij vinden het leuk om onze ervaringen met jullie te delen. Wij hebben jarenlang zelf onze vakanties gepland en met een opleiding in toerisme en een werkverleden bij de VVV kunnen we het niet laten om toeristische tips te geven.

Ook op onze website vind je veel ideeën voor uitstapjes vanuit Finca Las Nuevas. Maar mocht je nu net naar wat anders op zoek zijn, laat het ons weten, dan kijken we of we iets voor je kunnen vinden.

Wij hebben al een aantal ebooks gemaakt en er zullen zeker nog andere ebooks bijkomen.

Vraag nu de GRATIS ebooks met tips voor een vakantie in Andalusië aan

Je krijgt de ebooks als cadeautje bij je aanmelding voor onze inspiratie mails, die we versturen.

Jouw emailadres wordt alleen hiervoor gebruikt en mocht je geen tips meer willen ontvangen, dan kun je je altijd weer afmelden.

Wij hebben al een aantal ebooks gemaakt en er zullen zeker nog andere ebooks bijkomen.

Casa Sofia

Casa Sofia

Romantisch tinyhouse in voormalige hooischuur met fantastisch uitzicht.

Casa Carmen

Casa Carmen

Groot vakantiehuis met openhaard en prachtig uitzicht.

Casa Josefa

Casa Josefa

Gezellig vakantiehuis met terras en balkon.

Casa Maria

Casa Maria

Ruim appartement met aparte slaapkamer op begane grond.

Casa Maria Arriba

Casa Maria Arriba

Appartement op de eerste verdieping met geweldig uitzicht.

Check de beschikbaarheid en prijzen

Vanaf 2 nachten