Goed slapen in Andalusië

Goed slapen in Andalusië wie wil dat nu niet. Het leven kan soms hectisch zijn. Een drukke baan, leuke bezigheden in je privéleven, hier en daar wat verplichte nummertjes. Vakantie is dan vaak de tijd om even lekker bij te komen. Om wat ‘me-time’ of ‘us-time’ te hebben maar ook om goed te slapen.

Sommige gasten van ons gebruiken hun vakantietijd om in de ochtend te gaan hardlopen in de omgeving. Om daarna bij het zwembad bij te komen van de ontspannende inspanning. Andere gasten laden hun energie op door zich onder te dompelen in de Spaanse cultuur van Málaga, Córdoba of Granada. En weer andere gasten blijven gewoon lekker bij Finca Las Nuevas en vermaken zich met lezen, kletsen, zwemmen en een wandelingetje.

Goed slapen in Andalusië kan bij Finca Las Nuevas

Eén ding hebben de gasten gemeen en dat is dat ze slapen als roosjes. We hebben deze zomer al een aantal gasten gehad met een baby. De jonge stellen keken uit naar een weekje qualitytime met z’n drietjes. Die hebben ze zeker gekregen en het werd nog mooier toen hun baby’s hier voor het eerst de nacht gingen doorslapen. Dubbel fijne vakantie voor hen dus!

Een andere gast was verbaasd toen ze haar hippe horloge las. Zo’n horloge die je vertelt hoeveel stappen je hebt gezet, hoeveel verdiepingen je op en neer gelopen hebt, die je een schouderklopje geeft als je genoeg beweging hebt gehad en die je aanspoort om je doel te halen. Dat horloge vertelde haar dat ze hier bij Finca Las Nuevas zes uur diepe slaap heeft en dan te bedenken dat ze thuis maar twee uur diepe slaap haalt. Dat noem ik nog eens een compliment!

Stilte in het vakantiehuis

Ach, dat is maar één van de vele gasten zul je denken. Maar van de week vertelde een vader nog dat zijn dochtertje altijd om zeven uur wakker wordt ‘s ochtends en dat zou niets veranderen. Maar de derde dag was vader helemaal blij, dochter-en ook zoonlief sliepen tot negen uur ‘s ochtends. Een gast die voor zijn werk altijd om vijf uur opstaat, sloeg bij ons het ontbijt over, omdat hij pas rond lunchtijd wakker werd.

goed slapen bij Finca Las Nuevas

Het geheim van Finca Las Nuevas

Wij vinden het super fijn om te zien en te horen dat onze gasten lekker bijkomen bij ons. Dat ze zich kunnen ontspannen en dat ze kunnen bijtanken. Dan klopt ons motto toch; Relax, Refresh, Enjoy! Het geheim van het lekkere slapen hier, is denk ik de frisse lucht. De stilte en ook dat er hier nog geen lichtvervuiling is. Bij ons wordt het nog echt donker, tenzij het volle maan is!

Heb je ook zin om te komen bijslapen bij ons?? Kijk dan hieronder voor beschikbaarheid!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check de beschikbaarheid en prijzen

Vanaf 2 nachten