Wandelroutes in Andalusië

Wandelroutes in Andalusië kunnen nog wel eens lastig te vinden zijn. Tuurlijk er bestaan heel veel apps met veel routes, maar of dat nu de route is die geschikt is voor jou, dat is soms lastig te vinden. Daarom hebben wij een ebook gemaakt met mooie wandelingen.  Vanuit de vakantiehuizen bij Finca Las Nuevas kun je heerlijke wandelingen maken.

Wandelroutes in Andalusië in een gratis ebook

Van de week zei ik nog tegen Robert dat ik het een voorrecht vind om op zo’n mooie plek te mogen wonen en werken. Blije mensen om je heen, lekker veel buiten zijn en je eigen tijd indelen. Een perfecte combi.

We zijn ook altijd heel blij als gasten een leuk verblijf hebben en net zo genieten van Finca Las Nuevas en de omgeving als wij.  We willen het iedereen zo fijn mogelijk maken zonder zorgen. Daarom hebben we laatst al een ebook op onze website gezet met lekkere restaurantjes in de buurt. Natuurlijk blijft dit een heel persoonlijk iets, maar met wat variëteit hopen wij toch dat iedereen iets naar zijn/haar smaak kan vinden.

wandelen vanuit je vakantiehuis in Andalusië

Sinds deze week staat er een nieuw ebook met wandelroutes in Andalusië op onze website. Als je geen zin hebt om er met de auto op uit te gaan, dan kun je vanuit Finca Las Nuevas al heerlijke wandelingen maken. In het ebook staan een paar routes met verschillende afstanden.

Als je een wandeling vanuit je vakantiehuis maakt, zullen Gipsy en Rosie vaak met je meelopen. Ze vinden het heerlijk om te wandelen. Gipsy blijft netjes naast je lopen. Rosie is een echte avonturier. Ze rent hard voor je uit en dan sprint ze de steile berg af om net zo snel weer omhoog te rennen. Ze loopt de weg zo drie keer.  Ze verdwijnt regelmatig en komt later met een enorme vaart weer langs je rennen. Beide hondjes weten de weg terug naar huis, dus daar hoef je je geen zorgen om te maken.

wandelen met de hond in Andalusië

Wandelroutes in Andalusië speciaal voor warme dagen

Ook in de zomer kun je nog prachtige wandelingen maken in Andalusië. In het ebook staan een paar wandelingen die bij uitstek geschikt zijn voor een warme dag. Vergeet voor deze wandelingen niet je zwemspullen mee te nemen, want soms kom je een riviertje of waterval tegen. Op onze website kun je wat meer lezen over een wandeling door een rivier in Andalusië.

Wandelen in de winterzon

Zoek je in de zomer juist naar wandelingen in de schaduw. In het voor-en najaar en ook in de winter kan het daarentegen fijn zijn om lekker met je gezicht in de zon te lopen en zoveel mogelijk zon op te pikken. Ook voor deze dagen hebben wij wat leuke opties in het ebook staan. Bijvoorbeeld een wandeling door de bergen naar Mijas Pueblo. Een leuk wit Andalusisch bergdorpje.

Wandelroutes in Andalusië zonder heuveltjes

Na een wandeling met veel hoogteverschil wil je misschien ook wel eens even een mooie vlakke wandeling maken. Een wandeling waar je niet zo hoeft op te letten waar je je voeten zet en volop kunt genieten van de mooie omgeving. In het ebook hebben we daar ook wat opties voor beschreven.

Benieuwd naar het gratis ebook? 

We vinden het heerlijk om lekkere wandelingen te maken, maar we komen er niet altijd aan toe. Daarom zal het ebook wandelroutes in Andalusië elke keer dikker worden. Zodra we weer een mooie wandeling hebben gemaakt, zullen wij het toevoegen in het ebook. Maar we vinden het ook heel leuk om van jullie te horen als jullie een mooie wandelroute hebben gemaakt. Zodat we die zelf ook eens kunnen gaan lopen om vervolgens toe te voegen aan het ebook.

Vraag hier meteen het gratis ebook aan!

ebook wandelroutes in Andalusië

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check de beschikbaarheid en prijzen

Vanaf 2 nachten