Restaurants in de omgeving van Málaga

Restaurants in de omgeving van Málaga zijn er in overvloed. Maar je wilt natuurlijk wel lekker eten. Hoewel al onze vakantiehuizen een keuken hebben, zodat je niet voor elk hapje de deur uit hoeft en gewoon lekker kunt blijven genieten van de stilte, het uitzicht en de zon, is het soms gewoon fijn om niet te hoeven koken en er lekker op uit te trekken.

Restaurants in de omgeving van Málaga gebundeld in een ebook

Gasten vragen ons vaak naar leuke restaurantjes om te eten. Nu vind ik dat zelf nogal persoonlijk, want smaken verschillen natuurlijk. Wat voor de een een culinair hoogstandje is, valt voor de ander enorm tegen.

Ze zeggen dat het mediteraanse eten een van de gezondste lifestyles zijn. Zelf vraag ik me soms wel af waar ze dat op baseren, want in veel restaurants is de groente ver te zoeken en wordt de frituurpan toch wel veelvuldig gebruikt. Kijk, je kunt natuurlijk onze lekkere olijfolie gebruiken of uit de honesty bar een pot eigen gemaakte jam of limoncello pakken en zoals nu pruimen uit eigen tuin, maar dat maakt nog geen volledige maaltijd.

Om het onze gasten toch een beetje makkelijker te maken, hebben we een ebook Restaurants gemaakt. Hierin staan wat opties voor restaurants in de omgeving van Finca Las Nuevas. We hebben ze zelf natuurlijk even geprobeerd. Met twee tieners in huis, die ook nog verschillen, is uiteten gaan vaak een bezigheid die we allemaal leuk vinden. Zo hebben we toch wat quality time samen.

Leuke restaurants in de omgeving van Málaga 

In onze omgeving zijn genoeg restaurants te vinden. De Spanjaarden houden er van om buiten de deur iets te eten of te drinken. ‘s Morgens zitten de terrassen en cafeetjes vol met kletsende mensen die een kop koffie en een pitufo (broodje) nemen. Wil je het Spaanse leven beleven, dan is het leuk om een ontbijtje in een restaurantje te doen. Vaak hebben ze een menu van bijvoorbeeld een broodje met olijfolie en verse tomaat een koffie en een glas verse sinaasappelsap. In het café moet je dan niet raar opkijken als er voor negenen al een klein glaasje met doorzichtig vocht naast de koffie staat. Dit is geen water, voor de duidelijkheid.

Op werkdagen bieden veel restaurants voor de lunch een Menú del Día aan. Dit is vaak een twee-of driegangen keuzemenu voor een vaste prijs. Een aanrader voor als je nog wat geld wilt overhouden voor andere dingen. Deze restaurants worden ook door de Spanjaarden bezocht en het zijn daarom niet van die toeristische restaurantjes. In het ebook staan restaurants, die het absoluut niet zouden winnen als ze werden beoordeeld op hun inrichting en sfeer. Maar deze ongezellige restaurants serveren wel heerlijke gerechten  Ook staan er in het ebook restaurants die internationale gerechten op de kaart hebben staan, omdat je soms misschien toch even iets anders wilt eten.

Restaurants in Málaga

Finca Las Nuevas’ favoriete restaurant

Familie en vrienden die ons meerdere keren hebben bezocht, kiezen elke keer weer voor het Indiaase restaurant in Coín als favoriete restaurant. Wat wij absoluut niet erg vinden om daar nog eens met ze te gaan eten. Heerlijk. Ga je puur voor locatie dan vind ik Restaurant El Mirador bij de meren van Ardales een super plek. Wat een prachtig uitzicht heb je daar over de turquoise gekleurde meren!

restaurant in de omgeving van Malaga met mooi uitzicht

Heb je nog tips?

Dit ebook is bij lange na niet compleet, maar het geeft je een idee van de mogelijkheden in de buurt van Finca Las Nuevas. Heb je zelf het ideale restaurant gevonden, dan horen wij dat graag en voegen wij het toe aan het Ebook Restaurants. Inmiddels heb ik trek gekregen, dus ik denk dat wij maar eens een restaurantje gaan opzoeken!

Benieuwd naar het Ebook? Vraag het aan op onze website.

ebook restaurants

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check de beschikbaarheid en prijzen

Vanaf 2 nachten