Wat maakt Finca Las Nuevas uniek?

Wat maakt Finca Las Nuevas uniek? De concurrentie in vakantiehuizenland lijkt groot, maar eigenlijk is er geen een zoals die van ons! Blijft nog altijd wel de vraag, hoe wij jullie dit uitleggen en waarom je juist bij ons vakantie kunt komen vieren…

Een foto zegt meer dan duizend woorden, is het gezegde. Dus op onze website hebben we per vakantiehuis mooie foto’s erop gezet. Wij houden er niet van om hiermee vals te spelen. Dus als je bij ons komt, weet je wat je krijgt en eigenlijk nog meer, want we hebben al verschillende keren van gasten gehoord dat de huizen nog mooier zijn dan op de foto’s! Wat nu nog ontbreekt, is een totaal plaatje. Dankzij de moderne technieken hebben we een gaaf drone filmpje van onze berg, ons huis en de tuin laten maken. Maar wat maakt Finca Las Nuevas nu uniek?

Wat maakt Finca Las Nuevas uniek: Onze locatie

We hebben het al eerder gezegd; op ons bergje heerst een serene rust. Zodra je de auto uitstapt, valt de rust je op. Hier hoor je geen auto’s. Hier hoor je de natuur, de vogeltjes die fluiten en de krekels die tjierpen. Bijna elke avond kun je genieten van een prachtige zonsondergang. Kinderen kunnen lekker op avontuur gaan. Doordat wij een grote tuin en veel land hebben, voelen ze zich stoer dat ze dingen zelf, zonder ouders, kunnen ontdekken. Er is ook voldoende te zien en te verzamelen.

vakantiehuizen van Finca Las Nuevas

Verder hebben wij verspreid door de tuin verschillende zitjes staan. Je hoeft dus niet een weekje lang op je eigen terras te blijven. Vanaf ons plekje kun je alle kanten op, cultuur opsnuiven in een stad, dagje wandelen in de natuur, zonnebaden op het strand. Er is van alles mogelijk.

Wat maakt Finca Las Nuevas uniek: onze ruime vakantiehuizen

Ik vraag me wel eens af hoe ik onze verblijven het beste kan noemen. Zijn het nu vakantiehuizen of zijn het appartementen? Zelf vind ik dat de term vakantiehuizen het dichts in de buurt komt, omdat onze huizen lekker ruim zijn. In sommige huisjes waar wij geweest zijn, moesten we elke avond racen naar die ene bank, voor een lekkere zitplek. De andere helft van de familie eindigde dan op een keukenstoel. Of moesten er een of twee personen op een slaapbank slapen, die dan de hele dag als bed bleef staan, omdat we te lui waren om de boel elke dag te verbouwen. Dat vinden wij niets. Dus bij ons heeft iedereen een lekkere plek om te zitten en voor iedereen is er een echt bed!

 

Casa Josefa en Casa Carmen hebben op de bovenverdieping 2 ruime slaapkamers; eentje met een tweepersoonsbed en eentje met twee eenpersoonsbedden. Dit zijn ook meteen onze grootste huizen. Omdat ze uit twee verdiepingen bestaan, is er lekker veel ruimte in de huizen. Casa Carmen heeft zelfs twee woonkamers, zodat je je ook nog even kunt terugtrekken van de andere (familie)leden.

wat maakt Finca Las Nuevas uniek; onze ruime vakantiehuizen

Verder is de inrichting van de huisjes uniek. Elk huisje is anders en een gast zei eens; ‘het is zo gezellig en voelt als thuis omdat het niet zo’n over gestyled huis is’. Ze voegde er aan toe dat dit positief was en zo had ik het ook opgevat. We willen gasten een ‘home away from home’ geven en dat is dan bij haar gelukt! En zeg nu zelf het is toch veel leuker om in een huis te verblijven waar niet alles standaard is. Dan valt er nog iets te ontdekken.

Er mist (g)een houten pollepel

We hebben wel gelachen. Er waren eens gasten die de keukenuitrusting zo uitgebreid vonden, dat ze niets misten. Toch wilden ze iets noemen dat ‘ontbrak’; de houten pollepel. Zij en vele andere gasten vertelden ons hoe fijn ze het vonden dat er voldoende bestek was, meer glazen waren dan het aantal personen, nog wat bakjes om het eten in te bewaren en zelfs de kaasschaaf ontbrak niet. Elk huis heeft verder een koelkast met diepvriesvak (en koelelementen) en een oven. Dat maakt Finca Las Nuevas dus ook uniek.

Wat maakt Finca Las Nuevas uniek; een eigen terras met privacy

Een ander ding dat wij heel belangrijk vinden en wat je ook niet altijd krijgt, is privacy. Finca Las Nuevas is een grote meer dan honderd jaar oude boerderij met vier vakantieverblijven en ons eigen huis en een omgebouwde schuur tot studio in de tuin. Dat lijkt misschien best veel in een huis, maar de huizen zijn zo opgezet dat iedereen zijn eigen terras heeft, zonder meteen bij de buurtjes op het bord te kunnen kijken.

Het is wel grappig dat gasten ons wel eens vragen of ze de enige gasten zijn, het is zo stil. En dan zitten gewoon alle huisjes vol. Zo privé kan het dus aanvoelen. Het grote gemeenschappelijke terras met barbecue is de plek om elkaar tegen te komen en natuurlijk ook bij het zwembad en de hottub.

zitje bij Finca Las Nuevas

Wat maakt Finca Las Nuevas uniek; de vraagbaak

Nou, het wordt wel een heel erg verkoopverhaal nu, dus ik ga stoppen. Nadat ik dit gezegd heb; Het leuke bij Finca Las Nuevas is, denk ik ook dat je hier gewoon lekker kunt chillen en dat je ons gewoon kunt vragen voor een eettip, een dagje uit of een leuke wandelroute. Omdat wij ook gewoon hier wonen, is het heel eenvoudig ons even aan te spreken. Wees gerust, we lopen niet de deur plat bij je, we weten hoe fijn het is om gewoon even wat qualitytime samen te hebben! Maar weet dat we er voor je zijn om je te helpen!

 

Voor de gasten die al bij ons zijn geweest. Wat vonden jullie dat Finca Las Nuevas uniek maakte? Laat gerust je reactie achter, we zijn benieuwd!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check de beschikbaarheid en prijzen

Vanaf 2 nachten