Reviews vakantiehuizen Finca Las Nuevas

Reviews oftewel recencies van vakantiehuizen worden steeds belangrijker vandaag de dag. Dankzij het internet is er over elk ding, elke plaats, elke accommodatie wel informatie te vinden. Zo ook over Finca Las Nuevas.

Reviews vakantiehuizen Finca Las Nuevas

Een paar jaar geleden hebben wij Finca Las Nuevas opgezet, omdat wij graag op een mooie plek willen wonen en deze willen delen met anderen. Wij vinden het leuk dat wij kunnen bijdragen aan een geslaagde vakantie voor jullie. We geven graag tips over leuke uitstapjes hier in de omgeving, een wandeling die je echt moet doen of een fijn strandje waar je kunt relaxen. Ook genieten we van de vele verhalen van jullie en andere gasten. Wij proberen jullie een thuis in een vakantiehuis te bieden.

reviews Finca Las Nuevas

Vindbaarheid website Finca Las Nuevas

Maar hoe weten mensen dat wij hier zulke fijne grote vakantieh uizen met een zwembad en hot tub met uitzicht hebben hier bovenop een berg bij Álora? Daarvoor heb je een website nodig. Maar met een website alleen kom je er niet, zijn we nu achter gekomen. Het wordt steeds belangrijker hoe die is opgebouwd of we de juiste zoekwoorden wel gebruiken, enzovoorts. Daarnaast staat het internet ook vol met reviews oftewel recensies over van alles en nog wat.

Wij waren nog een beetje ouderwets en hebben in elk huis een gastenboek liggen, waar je je ervaring als gast kunt achterlaten. We vinden het super leuk om te lezen wat iedereen van onze plek gevonden heeft en genieten van de creativiteit van tekeningen, mooie lettertypes van de gasten. Uiteraard horen we dat ook graag van je tijdens het verblijf en als er iets mist of niet goed is, willen we dat ook graag eerder weten, zodat we er nog wat aan kunnen doen. Tja, wij zijn dit ook zomaar begonnen, dus staan open voor verbeterpunten.

reviews uit het gastenboek

Reviews Finca Las Nuevas

Maar Terug naar het begin. Een gastenboek is niet meer genoeg. Er zijn beoordelingen nodig op diverse websites en platforms om onze positie te verbeteren op het World Wide Web. Onze AirBnb gasten hebben ons al meerdere malen tot superhost gepromoveerd. Casa Sofia is door beoordelingen op Natuurhuisje al uitgeroepen tot ‘Beste natuurervaring’. Dankzij goede beoordelingen op Eliza was Here krijgen we elk jaar meer gasten via hen.

Deze beoordeling komt van de website van Eliza was Here

“Wat een parel. Het gebeurt je niet vaak dat je op vakantie in een accommodatie verblijft die aan alles voldoet. Locatie een 10, uitzicht een 10, eigenaren een 10, voorzieningen een 10.

Het was onze eerste vakantie met baby van 7 maanden en het had niet beter kunnen gaan. De weg er naartoe is alleen al fantastisch. Vanaf het vliegveld rijd je er in 45 minuutjes heen, en toch voelt het alsof je in de middle of nowhere terecht bent gekomen. Heerlijk de rust en prachtige natuur, maar toch dichtbij genoeg alles wat je nodig hebt.

Het huisje is zo compleet als een huisje zijn kan. Alles wat je nodig hebt met baby is er. Wat wij mistten was een aankleedkussen. We hadden het hierover met Pascalle en de volgende dag lag er een aankleedkussen op onze deurmat. Dat laat gelijk zien hoe toegewijd de eigenaren zijn.

Hele lieve enthousiaste mensen die duidelijk hard werken om je verblijf fantastisch te maken. Ze checken af en toe hoe het gaat, maken af en toe een gezellig praatje maar nooit op een opdringerige manier. Altijd relaxed. We hebben een avond hun kinderen in mogen schakelen als oppas waardoor wij lekker een avondje Malaga in konden.

Wij verbleven in Casa Maria. Direct aan het terras met een heerlijk uitzicht. Onze lievelingsplek was de brede schommel waar je met z’n tweeën, samen met je baby en twee glazen wijn, heerlijk kan zitten tot het donker wordt.

We hebben ook even binnengekeken bij een groter huis: Casa Carmen. Supermooi ingericht en een heerlijk privéterras met fantastisch uitzicht.

dan is er het zwembad. Voor ons nog even te koud maar wat een heerlijke plek. Lekkere ligstoelen en een waanzinnig uitzicht weer. Smaakvol ingericht met mooie planten, bomen en sfeerverlichting. Het zwembad was dan wel te koud, wel hebben we gebruik gemaakt van de hottub met hetzelfde uitzicht!

De locatie is geweldig. Elk uitstapje wordt een avontuur. Heerlijke slingerweggetjes, verhard en onverhard maar prima te berijden met in ons geval een VW polo. Er zijn leuke dorpjes/steden in de buurt; Alora, Ronda, Malaga en Antequera zijn leuke tripjes vanaf de accommodatie. Al met al voor ons een perfecte eerste vakantie met ons gezin! Ontzettende aanrader!” – Jorien, Jos, Jaap

Zoover, Google, TripAdvisor

Nu willen we graag jullie hulp! Zouden jullie na jullie verblijf, kan natuurlijk ook met terugwerkende kracht als je al wat langer geleden bij ons hebt verbleven, een recensie willen schrijven over ons? Hieronder hoef je alleen maar de link aan te klikken om je recensie achter te laten.

Google reviews

Zoover

Tripadvisor:

Casa Carmen

Casa Sofia

Casa Maria Arriba

Casa Maria

Alvast dank je wel voor je moeite, super fijn dat je het wilt doen!!

p.s. Het weer is heerlijk en door de gekke tijd van nu, hebben we nog wat gaatjes vrij in de agenda. Dus mocht je zin hebben om te komen, je bent van harte welkom! Dit is een perfecte tijd om te genieten van de natuur en cultuur in Andalusië, aangezien het niet druk is. Je kunt dus heerlijk rond wandelen zonder bang te zijn dat je ‘social distancing’ een probleem is.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Check de beschikbaarheid en prijzen

Vanaf 2 nachten