Route naar Finca Las Nuevas vanuit Álora

Voor de route naar Álora kun je beter niet de navigatie vanaf Finca Las Nuevas gebruiken. Beter is bij de oprit rechtdoor te rijden. Voor de S-bocht ga je rechtsaf je komt langs een huis met rare punt. Aan het einde weg ga je rechtsaf, vervolgens alsmaar rechtdoor en bij de hoofdweg links af naar Alora.

Vanuit Álora

Vanuit Álora neem de weg richting Valle de Abdalajis, a343. Na barriada Bellavista, dus na de bebouwde kom, ga je net na een bruggetje rechtsaf, er staat een groot tegeltableau met Ermita de las Cruces op.

Net voor het bruggetje is links een bushalte rechts een winkeltje La Gavia met zak sinaasappels aan de weg. Je kunt navigatie op Ermita de las tres Cruces zetten!

road to Finca Las Nuevas from Álora

Als je hoge spoorbrug onderdoor bent gegaan, dan ben je te ver gereden en moet je terug en op zoek naar bushalte en zak sinaasappels buiten. Je rijdt alsmaar omhoog.

Volg de weg voor zo’n 20 min. Op een gegeven moment is er een y splitsing, recht omhoog wordt het een betonnen weg, links af zandweg staat bord Arroyo Ancon/MONTESINOS. Neem de weg naar links.

LET OP, je komt al eerder deze afslag tegen, neem die niet anders kom je alsnog in de rivierbedding.

(Als je je navigatie op Ermita hebt gezet, dan zal het vanaf dit punt nog ongeveer 2 km naar de Ermita zijn.)

Rijd de weg uit, op t-splitsing sla linksaf en meteen weer links de bergweg omhoog. Volg het bord MONTESINOS. Ons huis staat 500 meter verderop hek met twee gele kabouters.